Voetverzorging Arcen

Let op:
Wij zijn verhuisd naar Zorgkern de Dolgaard te Arcen!

Uw voeten bij Olaf Holthuysen in goede handen

Ik zie voetverzorging als ambacht en ben hiermee fulltime werkzaam. Mijn doel is uw loopplezier zo optimaal mogelijk te ondersteunen en daarbij  hoort ook voorlichting en aandacht voor preventie.
Op elk “voetenwerk” ben ik voorbereid. Ik werk vakbekwaam met de nieuwste technieken en professionele materialen en draag grote zorg voor hygiëne (HAM-code) en secuur werk.
Mijn praktijk is gevestigd in Zorgkern de Dolgaard (eerste verdieping), Kerskstraat 1 in Arcen, gemakkelijk bereikbaar en rolstoel-toegankelijk.

Professioneel voetverzorger
Naast algemeen voetverzorger, ben ik bevoegd medisch pedicure (zonder contract bij zorgverzekeraars of podotherapeuten!) voor diabetische, reumatische en de zogenaamde overige risicovoeten. Een pedicure heeft naast de bekende verzorgende taken een adviserende en signalerende functie. Ik adviseer u over schoeisel, persoonlijke hygiëne en huid- en nagelverzorging. Daarnaast bewaak ik de conditie van uw voeten in verband met mogelijke risicofactoren zoals verminderd voetgevoel. Indien nodig verwijs ik u door naar huisarts of (orthopedisch) specialist.

Ik ben lid van de Nederlandse belangenorganisatie voor pedicures ProVoet en sta geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP) als medisch pedicure met de vereiste diploma’s om diabetische- en reumatische voeten te mogen behandelen.

Opleidingen

Medisch Pedicure
De opleiding tot voetverzorger en het gehele traject tot gediplomeerd medisch pedicure heb ik met veel plezier en enthousiasme gevolgd en succesvol afgesloten bij Opleidingscentrum Orca, te Heeze.

Voetreflexzonetherapie
De 3-jarige opleiding tot gediplomeerd voetreflexzonetherapeut heb ik bij Sonnevelt Opleidingen genoten. Een waardevolle holistische studie waar naast vaktechnische kennis ook persoonlijke ontwikkeling alle ruimte krijgt.

EHBO
Ook ben ik in het bezit van een geldig EHBO-diploma (aantekening reanimatie/verbandleer en eerste hulp voor kinderen) en ben tevens AED-gecertificeerd.